Avis PK181-OG

46.170 ден51.300 ден (-10%)

In stock

Спореди

Двокрилен плакар со огледало од колекцијата Авис, со модерен дизајн и минималистичка форма.

  • Крилата и бочните страни на плакарот се лакирани со УВ лак во висок сјај, бела боја.
  • Крилата на плакарот имаат апликација од профилиран медијапан во декор Пацифик орев, оивичен со ефектни хоризонтални хромирани лајсни.
  • Интегрираната рачка е изработена од елегантен хромиран профил по должината на целиот плакар.
  • Во внатрешноста има три вертикални сегменти за складирање.
  • Внатрешниот дел на корпусот е изработен во декор текстил.
  • Soft close механизмите овозможуваат тивко затворање на крилата.

Димензии: 182x224x61 cm

Мени