Onyx K23/ON

23.310 ден25.900 ден (-10%)

In stock

Спореди

Комода со две крила и фиоки.

Soft close шарки и лизгачи.

Метални хромирани ногари и хромирани рачки.

Димензии: 152х88х45

Мени