Office Fiokar

3.944 ден4.699 ден (-16%)

In stock

Спореди

– Колекцијата Office ќе ви помогне да организирате модерна, функционална канцеларија.
– Фиокарот од колекцијата Office, опремен со 3 практични фиоки, е совршено место за складирање на хартија и документи.
– Поставените ротирачки тркала го олеснуваат слободното движење на мебелот, прилагодувајќи ја неговата позиција на потребите во моментот.
– Компактните димензии на фиокарот ќе ви овозможат да го скриете под работната маса, како и да го поставите во мала студија.
– Проширете ги можностите за уредување на канцеларијата со останатите елементи од колекцијата Office.

Дополнителни информации

Тежина 16 кг
Димензии 39 × 40 × 56 cm

Мени