Ines

36.073 ден40.081 ден (-10%)

In stock

Спореди
  • Модел Инес се изработува во штоф Бронкс и Фидо, во боја по избор
  • Може да се бира агол по желба
  • Има механизам за пуштање
  • Димензии:  280x180x90    H: 73/86 cm

Мени