Office 100

8.593 ден10.110 ден (-15%)

In stock

Спореди

– Колекцијата Office ќе ви помогне да организирате модерна, функционална канцеларија.
– Работната маса на Office е елемент кој не смее да и недостасува на една канцеларија. Оваа работна маса со должина од 100 см ќе биде идеална основа за лаптоп и работна ламба.
– Компактната работна маса одлично ќе се вклопи во мали простории или како аголен дел.
– Проширете ги можностите за уредување на канцеларијата со останатите елементи од колекцијата Office.

Мени