Bravo

41.170 ден45.744 ден (-10%)

In stock

Спореди
  • Се изработува цел во иста боја
  • Можност да се бира агол на гарнитурата лев или десен
  • Димензии: 220х290см
  • Димензии на пуштен 150см

Мени