Executive agol/sostav

2.564 ден3.016 ден (-15%)

In stock

Спореди

– Executive конекторот ви овозможува да ги поврзете работните места под прав агол и со тоа да го зголемите работниот простор.
– Практичниот конектор се вклопува совршено со работни маси со длабочина од 70 см. Изберете модел со површина од 120 см или пак подолга од 160 см.
– Executive модуларен систем – создаден за уредување на модерни и практични канцелариски ентериери.

Дополнителни информации

Тежина 5 кг
Димензии 70 × 70 × 3 cm

Мени