Office Lux BIU/120

9.880 ден11.624 ден (-15%)

In stock

– Во колекцијата на Office Lux ќе го пронајдете потребниот мебел за да создадете удобно и модерно работно место.
– Работната маса на Office Lux е елемент кој не смее да и недостасува на една канцеларија. Оваа работна маса со должина од 120 см ќе биде идеална основа за лаптоп и работна ламба.
– Со колекцијата Office Lux ќе создадете ергономски простор за вашата канцеларија. Користете комбинација од работна маса, фиокари и збир на полици за да уживате во вашиот канцелариски аранжман од соништата.

Спореди

– Во колекцијата на Office Lux ќе го пронајдете потребниот мебел за да создадете удобно и модерно работно место.
– Работната маса на Office Lux е елемент кој не смее да и недостасува на една канцеларија. Оваа работна маса со должина од 120 см ќе биде идеална основа за лаптоп и работна ламба.
– Со колекцијата Office Lux ќе создадете ергономски простор за вашата канцеларија. Користете комбинација од работна маса, фиокари и збир на полици за да уживате во вашиот канцелариски аранжман од соништата.

Дополнителни информации

Тежина 29 кг
Димензии 120 × 73 × 77 cm

Мени