Office agol/sostav

1.983 ден2.333 ден (-15%)

In stock

Спореди

– Office конектор за работна маса – вашиот пат до аголна канцеларија.
– Колекцијата Office ќе ви помогне да организирате модерна, функционална канцеларија.
– Овој конектор ги поврзува работните маси создавајќи функционален простор. Исто така, ова е одличен начин за управување со проблематични агли.
– Проширете ги можностите за уредување на канцеларијата со останатите елементи од колекцијата Office.

Дополнителни информации

Тежина 8 кг
Димензии 70 × 70 × 2 cm

Мени