Executive Fiokar

7.747 ден9.114 ден (-15%)

In stock

Спореди

– Executive фиокарот може да стане еден од најфункционалните елементи на канцелариската опрема.
– Компактните димензии ви овозможуваат да го поставите насекаде, па дури и дискретно да го сокриете под работната маса.
– Лесните ротирачки тркала овозможуваат слободно движење на мебелот без ризик од оштетување на подот.
– Функционалноста на мебелот е зголемена со 3 практични фиоки во кои можете да скриете документи и други важни артикли.
– Executive модуларен систем – создаден за уредување на модерни и практични канцелариски ентериери.

Дополнителни информации

Тежина 17 кг
Димензии 40 × 40 × 57 cm

Мени