Silent

12.301 ден22.552 ден

Clear
Спореди

1. ХР Пена 36 ДНС
2. 3цм Мемори пена 50 ДНС
3. Полиестер лио
4. 100% антибактериска ткаенина

Дополнителни информации

Димензии

120cm x 200cm, 140cm x 200cm, 160cm x 200cm, 180 x 200 cm, 90cm x 190cm, 90cm x 200cm

Мени