Viscoline

13.326 ден25.627 ден

Clear
Спореди

1. 10cm ПУ пена 30 DNS
2. 10cm HR пена 36 DNS
3. 5cm мемори пена 50 DNS
4. 2CM ПУ пена 20 DNS
5. Полиестер лио
6. 100% полиестер антибактериска ткаенина

Дополнителни информации

Димензии

120cm x 200cm, 140cm x 200cm, 160cm x 200cm, 180 x 200 cm, 90cm x 190cm, 90cm x 200cm

Мени