Bebe

1.650 ден

In stock

Спореди

Здравиот и мирен сон е најважен при растот кај децата.

Подарете му го на Вашето дете она што му е најпотребно.

Состав: Сунѓер 30/30
Висина на душек: 10 см
Димензии: 90×200

Мени