Office Polica 114

3.994 ден4.699 ден (-15%)

In stock

Спореди

– Колекцијата Office ќе ви помогне да организирате модерна, функционална канцеларија.
– Отворената библиотека од колекцијата Office со 2 полици е одлично место за чување на вашите книги и документи.
– Благодарение на отворениот дизајн, пристапот до нејзината содржината е многу лесен.
– Проширете ги можностите за уредување на канцеларијата со останатите елементи од колекцијата Office.

Дополнителни информации

Тежина 20 кг
Димензии 35 × 52 × 114 cm

Мени