Avis K23

23.400 ден26.000 ден (-10%)

In stock

Спореди

Комода од колекцијата Авис, модерен дизајн со две крила и три фиоки.

  • Фронтот на крилата е изработен во лакиран УВ лак во бела боја.
  • Корпусот на елементот е изработен во бела боја.
  • Soft close механизмите овозможуваат тивко затворање на крилата.

Димензии: 152x88x45 cm

Мени