Kiki наткасна NS2

5.760 ден6.400 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Наткасна со две фиоки. Корпустот е изработен од иверица со дебелина 18mm. Постои можност за промена на бојата. Корпусот на елементот е кантирани и од задната страна. Има заоблени краеви, кантирани со АБС кант трака со дебелина 3mm. изработено од еколошки материјал.

Димензии: 44х50х37

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени