Onyx K13/ON

18.000 ден20.000 ден (-10%)

In stock

Спореди

Комода со едно крило и 3 фиоки.

Soft close шарки и лизгачи.

Метални хромирани ногари и хромирани рачки.

Димензии: 106x88x45

Мени