T-3

17.772 ден20.311 ден (-10%)

120cm x 80cm140x90160x90
Исчисти
Спореди

Дескрипција

Во склоп на масата (се однесува за сите димензии) има механизам од 40cm.

Спецификација

Дополнителни информации

Димензии

120cm x 80cm, 140 cm x 90 cm, 160 cm x 90 cm

Кошничка

Нема продукти во кошничка