Ermes

93.305 ден109.771 ден (-15%)

In stock

Спореди

Аголна гарнитура со димензии: 310х270

Ширина 105 cm.

Висина 85 cm.

Има механизам, задните и страничните наслони се отвараат кон надвор. Кога е расклопена димензијата е 310×115+270×115 cm.

Можност за промена на лева или десна страна на аголот и избор на боја.

Мени