Holten REG1D1W

15.560 ден

In stock

Спореди

Функционалната витрина на Холтен ќе биде ефективен елемент на вашиот салон. Можете да ги чувате потребните работи во долниот кабинет . Зад безбедно, калено стакло можете да прикажете украси или сет за вечера.

Дополнителни информации

Тежина 57.85 кг
Димензии 42 × 68 × 203.5 cm

Мени