Loda

25.740 ден30.467 ден (-10%)

120cm x 80cm140x90160x90
Clear
Спореди

Во склоп на масата (се однесува за сите димензии) има механизам од 40cm.

Дополнителни информации

Димензии

120cm x 80cm, 140 cm x 90 cm, 160 cm x 90 cm

Мени