Azteca REG1W1D

15.436 ден

In stock

Спореди

Високата витрина Ацтека Трио го балансира чувањето и изложеноста. Зад темпериран стаклен фронт можете да ставите порцелански или семејни сувенири, додека целиот преден дел крие 3 практични полици.

Дополнителни информации

Тежина 47.15 кг
Димензии 41 × 60 × 193 cm

Мени