Tena дополнителен плакар DP1/TE

9.453 ден

In stock

Спореди

Дополнителен еднокрилен плакар од колекцијата Tena. Со овој елемент може да ја проширите веќе избраната композиција на гардеробер со уште едно крило.

Фронтот на плакарот е лакиран со УВ лак во висок сјај во комбинација со кристално бела боја и дрво декор Аида орев

Внатрешните делови од корпусот се изработени во бела боја.

Шарките за меко затворање овозможуваат тивко затворање.

За да ја зголемите естетиката на изгледот на плакарот може да додадете странични и плафонски лајсни во бела боја сјај, со дебелина 25mm.

Димензии: 50 x 224 x 56

Мени