Stela V1

11.520 ден12.800 ден (-10%)

In stock

Спореди

Витрина со едно крило. Телото на елементот е изработено од универзум во украс на дрво Тутун даб. Предниот дел е лакиран со високо-сјаен бел УВ лак. Елементот содржи една кутија во истиот украс на дрво и механизам за влечење. Се отвора со помош на механизам „притисок кон отворање“ што е вклучен во цената, како и прилагодливи стапала. Елементот е ивичен на задната страна, исто така. Покрај специјалитетите СТЕЛА-Ф, кои се дополнителна опрема, имате можност да го создадете ентериерот на куќиштето на дисплејот според вашите потреби. Модерен и пријатна изложба за вистинска слика за модерен дом.

Дополнителни информации

Тежина 41 кг
Димензии 36 × 63 × 197 cm

Мени