Stela K1

8.280 ден9.200 ден (-10%)

In stock

Спореди

Комода со едно крило и тапацирната перница на седиштата. Телото на елементот е изработено од универзум во украс на дрво Тутун даб. Предниот дел е лакиран со високо-сјаен бел УВ лак, со примена на МДФ во дрво украс Тобако даб. Елементот содржи една кутија во истиот украс на дрво. Се отвора со помош на механизам „притисок кон отворање“ што е вклучен во цената, како и механизам за гас и прилагодливи стапала. Елементот е работен од задниот дел. Тапацираната перница е изработена од сунѓер дебелина од 5 см, а ткаенината е изработена од квалитетен материјал, густ ткаен. Составот на ткаенината е водоотпорен и овозможува лесно отстранување на дамките.

Дополнителни информации

Димензии 36 × 63 × 48 cm

Мени