Stela CPL1

8.460 ден9.400 ден (-10%)

In stock

Спореди

Чевларник со едно крило. Телото на елементот е изработено од универзум во украс на дрво Тутун даб. Предниот дел е лакиран со високо-сјаен бел УВ лак, со примена на МДФ во дрво украс Тобако даб. Елементот содржи три кутии во ист украс на дрво. Се отвора со помош на механизам „притисок кон отворање“ што е вклучен во цената, како и прилагодливи стапала. Елементот е работен од задниот дел. Покрај специјалитетите СТЕЛА-Ф, кои се дополнителна опрема, имате можност да го создадете ентериерот на куќиштето на дисплејот според вашите потреби.

Дополнителни информации

Тежина 26.94 кг
Димензии 36 × 63 × 94 cm

Мени