Stela полица VP

4.860 ден5.400 ден (-10%)

In stock

Спореди

Атрактивен дизајн на ѕидна полица од колекцијата Stela, со три полици овозможува повеќе простор за чување на книги или декоративни предмети.

Елементот е изработен во дрво декор Тобако храст боја, во комбинација со кристално бела боја.

Димензии:  108x82x20

Мени