Standard

3.075 ден6.150 ден

Исчисти
Спореди

1. Бонел јадро
2. Импрегниран тврд филц 1000гр
3. ПУ пена 2цм
4. Полиестер лио
5. 60% полиестер 40% полипропилен ткаенина

Дополнителни информации

Димензии

120cm x 200cm, 140cm x 200cm, 160cm x 200cm, 180 x 200 cm, 90cm x 190cm, 90cm x 200cm

Мени