Santiago

44.051 ден48.946 ден (-10%)

Има на Залиха

Спореди

Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен).

Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожa.

Димензија ( должина, ширина, длабочина , висина )

275 х 238 х 90 х 85/103  см.

Димензија на простор за спиење 190х140 см.

Мени