Rio V1

11.970 ден13.300 ден (-10%)

In stock

Спореди

Витрина со едно крило, лакирана со УВ лак со висок сјај на најновата технологија. Таванот на елементот е дебел 38 мм. Телото и предниот дел од кутијата на дисплејот се лакирани со УВ-беж боја. Внатрешноста на елементот се состои од три кутии и влечена гардероба, која, како рачката од хром, прилагодливи метални нозе и меки блиски шарки на крилото, се вклучени во цената. Функционалноста на кутијата на дисплејот може да се зголеми со додавање на дополнителни кутии и монтажно огледало кои се дел од додатоците. Елементот е ивичен на задната страна, исто така.

Дополнителни информации

Тежина 37.9 кг
Димензии 35 × 60 × 194 cm

Мени