Rio F

1.200 ден

In stock

Спореди
Category:

Дополнителна кутија изработена од универ, за елементот RIO V1, кој се испорачува во парови во едно пакување.

Дополнителни информации

Тежина 5.1 кг
Димензии 32 × 57 × 1.6 cm

Мени