Rio CPL21

11.790 ден13.100 ден (-10%)

In stock

Спореди

Кабинет за чевли со две крила и фиока, лакиран со УВ лак во висок сјај на најновата технологија. Таванот на елементот е дебел 38 мм. Телото и предниот дел од решетката за чевли се лакирани со беж УВ лак. Внатрешноста на елементот се состои од две рамки, кои, како рачки за хром, прилагодливи метални нозе, меки затворени шарки на крилото и лизгачи со ретардери на фиоката, се вклучени во цената. Елементот е ивичен на задната страна, исто така.

Дополнителни информации

Тежина 33.15 кг
Димензии 35 × 68 × 102 cm

Мени