Rio CLK

5.940 ден6.600 ден (-10%)

In stock

Спореди

Закачалка со четири куки лакирани со УВ лак со висок сјај на најновата технологија. Задниот дел на цивик, како и полицата дебелина 38 мм, се лакирани со УВ лак-беж. Елементот е опремен со потребниот хардвер за монтирање.

Дополнителни информации

Тежина 12 кг
Димензии 22 × 60 × 112 cm

Мени