Pocket

8.713 ден18.451 ден

Исчисти
Спореди

1. Џебно јадро В:15 cm
2. 3цм ПУ пена
3. 2цм ПУ мека пена
4. Полиестер лио
5. 100% полиестер ткаенина
6. 5цм страничен ПУ пена

Дополнителни информации

Димензии

160cm x 200cm, 180 x 200 cm, 90cm x 190cm, 90cm x 200cm

Мени