Onyx Витрина V2

17.820 ден19.800 ден (-10%)

In stock

Спореди

Шкаф со две врати. Корпус единицата е изработена од иверка од дебелина од 18 мм, во декоративно дрво од бор, со фронтови и украсна табла за обложување, изработена од МДФ, обложена со матска фолија . Стилизираните ленти, кои се интегриран дел од кабинетот, исто така се изработени од МДФ со дебелина од 2 мм. Единицата содржи полица со дебелина од 18мм, во декоративно дрво од бор и механизам за повлекување. Зимзелени рачки (R19), интегрирани шарки за меки затвори и прилагодливи стапала се вклучени во цената на производот. Корпус единицата има лента за ивици од задната страна. Со полиците EG-F, кои се додатоци, постои можност за дизајнирање на ентериерот на шкафот за да се задоволат вашите потреби. Рустикален и стилизиран кабинет за loversубителите на класичен стил.

Оних Витрина – Д: 35 цм Ш: 76 цм В: 192 цм

 

Мени