Onyx

41.993 ден46.659 ден (-10%)

Има на Залиха

Спореди

Се изработува цела во иста боја, само двете украсни перници можат да бидат во друга боја.

Не се изработува во еко кожа.

Ногарките се дрвени и можат да бидат бели, натур, венге и орев.

Мени