Onyx Огледало OG

6.030 ден6.700 ден (-10%)

In stock

Спореди

Огледало на иверица рампа направена во таково дрво украс, со УВ лак апликација во бел висок сјај. Огледалото е опремено со потребните фитинзи за висење.

Мени