Onyx Комода CPL21

13.230 ден14.700 ден (-10%)

In stock

Спореди
SKU: ONYX-CPL21 Categories: , Tags: , , , , ,

Кабинет за чевли со две врати и фиока. Кабинет за чевли со две врати и фиока. Корпус елементот е изработен од иверка од дебелина од 18 мм, во декоративно дрво од бор, со фронтови на МДФ и за покривање на декоративна табла, обложена со матска фолија од слонова коска. Стилизираните ленти, кои се составен дел од кабинетот, исто така се изработени од МДФ со дебелина од 25 мм. Единицата содржи две полици, дебели 18мм во декор на поларното бор. Зимзелена рачка (R-19), интегрирани шарки со мека близу, слајдови со затворање на мека и прилагодливи стапала се вклучени во цената на производот. Единицата има лента за ивици од задната страна. Со полиците EG-F, кои се додатоци, постои можност за дизајнирање на ентериерот на кабинетот за да ги задоволи вашите потреби. Кабинетот за чевли за складирање на сезонски обувки, со фиока за капи, марами и нараквици или што и да користите на дневна основа.

Мени