Office Polica 2D

9.456 ден11.125 ден (-15%)

In stock

Спореди

– Колекцијата Office ќе ви помогне да организирате модерна, функционална канцеларија.
– Библиотеката на колекцијата Office ќе се вклопи совршено во вашата модерна канцеларија.
– Високото парче мебел е опремено со 3 отворени полици на кои може да се прикажат книги или украси. Вградениот долен дел на мебелот има дополнителна полица за важни документи.
– Проширете ги можностите за уредување на канцеларијата со останатите елементи од колекцијата Office.

Дополнителни информации

Тежина 49 кг
Димензии 35 × 79 × 221 cm

Мени