Office Polica 220

6.581 ден7.742 ден (-15%)

In stock

Спореди

– Колекцијата Office ќе ви помогне да организирате модерна, функционална канцеларија.
– Библиотеката на колекцијата Office ќе се вклопи совршено во вашата модерна канцеларија.
– Високата и тенка библиотека ќе го олесни уредувањето на тесни канцелариски простории. Нема да заземе многу простор при што ќе ви овозможи многу простор за прикажување и складирање.
– Проширете ги можностите за уредување на канцеларијата со останатите елементи од колекцијата Office.

Дополнителни информации

Тежина 34 кг
Димензии 35 × 52 × 221 cm

Мени