Office Lux fiokar KON3S

7.635 ден8.982 ден (-15%)

In stock

Спореди

– Колекцијата Office Lux вклучува канцелариски мебел кој е комбинација на естетика и функционалност, што го прави совршен за модерните канцеларии.
– Компактниот фиокар на Office Lux со 3 пригодни фиоки ви овозможува чување на секаков асортиман. Поради неговата компактност, може да го скриете под работната маса создавајќи дополнителен простор за складирање, или пак да го третирате како индивидуален блок.
– Функционалноста на овој фиокар е зголемена со монтираните тркала, кои значително го олеснуваат неговото преместување.
– Со колекцијата Office Lux ќе создадете ергономски простор за вашата канцеларија. Користете комбинација од работна маса, фиокари и збир на полици за да уживате во вашиот канцелариски аранжман од соништата.

Дополнителни информации

Тежина 18 кг
Димензии 38 × 40 × 58 cm

Мени