Office 150

9.456 ден11.125 ден (-15%)

In stock

Спореди

– Колекцијата Office ќе ви помогне да организирате модерна, функционална канцеларија.
– Работната маса на Office е елемент кој не смее да и недостасува на една канцеларија. На оваа работна маса, долга 150 см, има простор за лаптоп, книги, но и неопходни канцелариски додатоци.
– Проширете ги можностите за уредување на канцеларијата со останатите елементи од колекцијата Office.

Дополнителни информации

Тежина 36 кг
Димензии 150 × 70 × 72 cm

Мени