Numero кревет 120

11.450 ден

In stock

Спореди

Детски кревет од колекцијата Нумеро.

Димензии: 205x125x90 cm.

  • Во цената не е вклучен душек
  • Може да се надополни со фиока Нумеро за душек.

Мени