Nuis SFW1K

6.519 ден

In stock

Спореди

Висечкиот кабинет Nuis е одлично средство за хармонично уредување на работите на зид.
Ова ќе заштеди простор во собата. Овој висечки кабинет се вклопува во сите простории. Висечкиот
кабинет е направен во комбинација на бои на волен даб и бел сјај.

Дополнителни информации

Тежина 17.8 кг
Димензии 29 × 135 × 37.5 cm

Мени