Nuis RTV3S

9.471 ден

In stock

Спореди

ТВ-табелата Нуис е изработена во бел сјај / цветен даб, а
за конструирање на табелата се користени ламинат и плочи од МДФ.

Дополнителни информации

Тежина 37.2 кг
Димензии 39.5 × 135 × 47.5 cm

Мени