Nuis REG2D2W

12.915 ден

In stock

Спореди

Витрина со две врати NUIS REG2D2W е изработен во бел сјај со елементи од даб волан и стакло.
Стаклениот прозорец ви овозможува да изложите декоративни предмети на кои ќе бидат видливи, но во исто време нема да бидат правливи.
Калено стакло овозможува безбедно користење на кутијата за приказ.

Дополнителни информации

Тежина 44.8 кг
Димензии 39.5 × 90 × 141.5 cm

Мени