Nuis KOM3W

14.883 ден

In stock

Спореди

Колекцијата Nuis несомнено ќе биде сакана од љубителите на светли ентериери во модерен стил. Комбинацијата на бел сјајен и волтен даб
вдишува топла и пријатна атмосфера. Овој мебел соодветно ќе се комбинира со мебел во природни тонови.

Дополнителни информации

Тежина 51.2 кг
Димензии 39.5 × 135 × 106.5 cm

Мени