Nuis KOM3S

10.824 ден

In stock

Спореди

Комодите треба да одговараат на нашите идеи во однос на материјалот, големината и дизајнот. Бојата треба да одговара на другиот мебел
во собата. Ако имате лесни тонови во боја во просторијата, дефинитивно ќе ви се допаднат комодите Nuis .

Дополнителни информации

Тежина 36.4 кг
Димензии 39.5 × 90 × 91.5 cm

Мени