Nuis KOM3D

12.792 ден

In stock

Спореди

Колекцијата Nuis несомнено ќе биде сакана од љубителите на светли ентериери во модерен стил. Комбинацијата на бел сјајен и волен даб
дише пријатна и пријатна атмосфера. Овој мебел соодветно ќе се комбинира со мебел во природни тонови.

Дополнителни информации

Тежина 46.9 кг
Димензии 39.5 × 135 × 91 cm

Мени