Nuis KOM2D

8.364 ден

In stock

Спореди

Комодата NUIS KOM2D се направени во затворен дизајн, така што вашата соба секогаш ќе има уреден впечаток.

Дополнителни информации

Димензии 39.5 × 90 × 91.5 cm

Мени